«بسم رب الشهداء و الصدیقین»

سالروز عملیات بزرگ و حماسه ساز مرصاد و یاد و خاطره سردار شهید علیرضا ناصری فرمانده مجاهد و شجاع محور پشتیبانی لشگر 57 حضرت ابوالفضل(ع) و همه مجاهدان و شهیدان بخصوص شهدای گرانفدر این عملیات غرورآفرین را گرامی می داریم.
شهید ناصری چند روز قبل از عملیات مرصاد در عملیات(تک ایذایی) «سورکوه بانه» که با حضور لشگر 57 حضرت ابوالفضل(ع) 24 تیر 1367 در ارتفاعات بانه و دربندیخان عراق انجام گرفت به عنوان فرمانده محور پشتیبانی لشگر 57 در این عملیات حضور داشتند.
رزمندگان لرستانی پس از این عملیات به مقر خود در اطراف شهر بانه مراجعت نمودند. 3 روز بعد از این عملیات یعنی در تاریخ 27 تیر 1367 در خبری ناگهانی که از طریق رادیو پخش می شد، با پیام حضرت امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و فرمانده کل قوا، که با تعبیر «جام زهر» از آن نام بردند؛ قطعنامه 598 شورای امنیت سازمان ملل متحد با موضوع آتش بس و خاتمه جنگ بین عراق و ایران را پذیرفتند.
دو یا سه روز بعد، لشگر 57 حضرت ابوالفضل(ع) ماموریت یافت تا در منطقه دیگری از مناطق جنگی غرب ماموریت خود را ادامه دهد. بر این اساس و با توجه اتمام جنگ و خستگی نیروهای یگان، دستور داده شد نیروهای گردان های رزمی و پشتیبان رزم به مرخصی فرستاده شوند. بخشی از گردان های رزم و پشتیبانی رزم به اتفاق فرماندهی و رده های ستادی برابر روال جاری، برای جابجایی و استقرار در منطقه جدید ماموریت یگان در منطقه بانه باقی ماندند.
سردار شهید علیرضا ناصری نیز به عنوان جانشین لجستیک و فرمانده محور پشتیبانی لشگر در منطقه ماندند. تا اینکه از طریق سلسله مراتب فرماندهی اطلاع پیدا می کنند که ارتش متجاوز عراق به اتفاق فریب خوردگان و وطن فروشان مجاهدین(منافقین) خلق بر خلاف پذیرش قطعنامه و اعلام آتش بس، دست به عملیات بزرگی در جبهه های جنوب و غرب زده اند. گردانها و نیروهای حاضر در منطقه لشگر 57 ابوالفضل نیز ماموریت پیدا می کنند جهت سد پیشروی نیروهای متجاوز به کرمانشاه، اسلام آباد و کرند غرب اعزام شوند.
شهید ناصری نیز با اینکه ماموریت ایشان به اتمام رسیده بود و جایگزین وی هم به منطقه آمده بودند، علیرغم اصرار مسئولین، به دلیل شرایط خاص منطقه، حاضر به ترک منطقه جنگی نشدند و در برابر ارتش متجاوز عراق و نیروهای خاین و وطن فروش منافقین ایستادگی نمودند. تا اینکه نزدیک اذان ظهر سوم مرداد 1367 مقارن با عید قربان و درحین بمباران خوشه ای هواپیماهای عراق بشدت مجروح شدند.
ایشان پس از اعزام و درمان در بیمارستانهای محتلف اسلام آباد، کرمانشاه، ایرانمهر تهران، شهدای عشایر خرم آباد و نهایتا بیمارستان شهید مصطفی خمینی تهران پس از 4 ماه و 19 روز بستری در بیمارستان و اعمال جراحی سنگین پس از مجاهدت و افتخار جانبازی در تاریخ 24 آذر 1367 به خیل یاران شهید خود پیوست.
چند روز بعد نیز پیکر مطهر ایشان با حضور پرشور مردم قدر شناس خرم آباد و نماینده ولی فقیه در استان و سایر مسئولین شهرستان و استان لرستان تشییع و در گلزار شهدای بهشت رضا زادگاهش خرم آباد به خاک سپرده شد.
لازم به ذکر است سایت شهید ناصری چند ماه قبل ظاهرا توسط عوامل خارجی -اما بعید است رد پای عوامل مزدور داخلی و بازماندگان آلبانی نشین و شکست خورده عملیات مرصاد که طعم شکست را در این عملیات حماسی و تاریخی از شهید ناصری و یاران مجاهد و شجاعش خورده اند و کینه آن هنوز در تار و پود و تن و جان آنان است، نقشی در این عمل ناجوانمردانه نداشته باشد- هک گردید.
از طرفی، دوستان بزرگواری که کار اجرای ایده و طرح (طراحی قالب)، برنامه نویسی، پشتیبانی و امور فنی سایت را انجام می دادند، یکی از آنان که ظاهرا تغییر رویه داده و کلا از فضای شهید و شهادت فاصله گرفته اند و سایت «شهدای دانشجوی لرستان» که ایده طراحی و مدیریت آن سایت نیز به عهده مدیر سایت شهید ناصری بود و سایت بسیار برجسته و شاخصی هم بود، به شکلی که در کنگره سال 1393 شهدای دانشجوی کشور مقام اول را کسب نمود، بخاطر همین موضوع غیر فعال شد و دوست دیگر نیز که به سختی به ایشان دسترسی پیدا کردیم (ضمن تشکر از زحمات قبلی ایشان) با تاخیر چند ماهه ای نسبت به احیا و بازگرداندن سایت هک شده شهید به حالت اولیه -که البته هنوز نیز بخش هایی از سایت مانند: اسلایدر، آلبوم تصاویر و ستون شهدای آماد و پشتیبانی سپاه، شهدا در کلام امام و رهبری و … دچار مشکل می باشد – مبادرت نمودند و بالاخره پس از ماهها پیگیری و تلاش امروز 4 مرداد 1401 موفق شدیم رمز و پسورد ورود به کنترل پنل سایت را دریافت کنیم و اولین مطلب را نیز در سالروز مجروحیت شهید ناصری و عملیات غرورآفرین مرصاد تهیه و تدوین و از طریق سایت شهید منتشر نماییم.
«روحش شاد و یادش گرامی باد»
www.shahidnaseri.ir
14010504